• Van den Oever Wonen en Slapen

Van den Oever Wonen en Slapen weer op zijn Paasbest

GELDERMALSEN Op bedrijventerrein Hondsgemet, onder aan de afrit Geldermalsen van de A15, springt het pand van Van den Oever Wonen en Slapen direct in het oog. De winkel in de karakteristieke blauwe kleur vormt een mooi geheel met de andere moderne panden op Hondsgemet.

Van buiten is het gebouw fraai, maar binnen wacht u pas echt een verrassing. Ruim 6.000m² wooninspiratie verdeeld over twee etages. De grote merken als Luxaflex, Auping, Stressless en Henders & Hazel zijn ruim vertegenwoordigd. En de sfeer- en smaakvolle presentatie maken een bezoek aan deze showroom extra de moeite waard.

,,We besteden heel veel zorg aan de presentatie", zegt Raoul van den Oever, eigenaar/directeur van het bedrijf. ,,Dat is logische want onze klanten willen de stoffering en meubels beleven zoals één en ander straks thuis ook zou kunnen staan. Toch is het moeilijk om je in een grote winkel voor te stellen hoe het in je eigen huis staat. Het risico dat iets niet staat of te groot is, maakt het voor veel mensen heel spannend. Daarom bieden wij de mogelijkheid om met een digitale 3D- tekening een passend en verrassend interieuradvies te geven. Met de ideeën en oplossingen van onze stylisten verrassen we onze klanten steeds weer. Zo'n advies is gratis en vrijblijvend en heeft al heel wat prachtige interieurs opgeleverd."

Een rondje door de showroom leert dat Raoul niet overdreven heeft, achter iedere wand wacht weer een nieuwe verrassing. Bij de stoffeerafdeling wacht de klant een enorme keuze in gordijnstoffen, tapijten, karpetten en vloeren. Vooral het grote assortiment pvc-vloeren valt op. ,,In deze vloeren hebben we momenteel de grootste collectie", zegt Raoul. ,,Met merken als Moduleo, Tarket en Terdex hebben we een collectie in huis waarbij vrijwel iedereen kan slagen. Maar we bieden meer dan alleen een mooie vloer. De medewerkers van onze buitendienst zijn in staat om de vloer vakkundig en zorgvuldig te verwerken. Het leggen van een pvc-vloer vraagt een grondige voorbereiding. De ondervloer moet geëgaliseerd, geschuurd en gestofzuigd te worden. Zo ontstaat er een perfect gladde basis waarop we het materiaal verlijmen. Die voorbereiding is essentieel voor een prachtig resultaat. Daar doen we dan ook geen concessies aan. Met ons eigen personeel streven we iedere dag weer naar een topniveau. Onze voltallig groep stoffeerders was onlangs nog twee dagen in Duitsland voor bijscholing. Ze zijn weer op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken. Topniveau verzekerd."

PAASSHOW ,,Momenteel leggen we in de showroom de laatste hand aan een grondige restyling van de bovenverdieping. Het bestaande tapijt is vervangen door, jawel, een pvc-vloer, deels uitgevoerd in planken en deels in Hexagon (zeskantige) tegels. De wanden hebben een frisse nieuwe kleur en het assortiment meubels is verder uitgebreid. Eind april is de restyling een feit. Het team van Van den Oever nodigt u dan ook van harte uit op tweede Paasdag voor de Paasshow. Zoals gebruikelijk met een hapje en een drankje voor iedere bezoeker."

De nieuwe website www.oeverwonen.nl is vanaf nu te bezoeken en geeft een (h)eerlijk overzicht van het assortiment.