Van der Veer en Mariënwaerdt Ondernemers van het Jaar 2015 uit Geldermalsen

GELDERMALSEN Vorige week zijn de nieuwe Ondernemers van het Jaar van de gemeente Geldermalsen bekendgemaakt. Dit gebeurde tijdens de ledenbijeenkomst van de Bedrijfskring Groot Geldermalsen (BGG). De winnaars werden gekozen in twee categorieën: MKB & Detailhandel en Industrie & Dienstverlening.

In de categorie MKB en Detailhandel ging de eer naar Van der Veer Designers. Dit innovatieve bedrijf is al dertig jaar onderscheidend in product design en product styling, met name op het name op het gebied van alle mogelijke soorten van vervoer. Van der Veer heeft al diverse (internationale) awards gewonnen voor zijn ontwerpen.

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt mag zich in de categorie Industrie & Dienstverlening Onderneming van het Jaar 2015 noemen. Dit familielandgoed van ruim 900 hectare wordt inmiddels beheerd door de negende generatie van de familie, die de zorgvuldig bewaard gebleven schatten van het landgoed deelt met haar bezoekers. Men kan terecht voor twee jaarlijks terugkerende grote landgoedbeurzen, zakelijke bijeenkomsten, bruiloften, feesten, maar ook voor de aanschaf van biologische delicatessen gemaakt naar eigen recepturen.

Peter van der Veer (Van der Veer Designers) en Nathalie Verschuer (Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt) zullen de gemeente Geldermalsen vertegenwoordigen tijdens het regionale Business Event West Betuwe, waar ook de gemeente Buren, Culemborg, Neder-Betuwe en Tiel hun beste ondernemingen zullen afvaardigen.

Het Business Event West Betuwe vindt plaats op maandag 16 november.

Op de foto: Peter van der Veer van Van der Veer Designers en Nathalie Verschuer-des Tombe van Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt.