• Tiel 25-10-2014
    Startersbeurs Herwijnen,
    iov Elan Media.
    Foto Raphaël Drent, Tiel.

    Raphael Drent

Van Herwijnen Startersdag

TIEL ALH van Herwijnen & co accountants houdt op zaterdag 31 oktober voor de tweede keer een startersdag in de regio Rivierenland. Dit jaar heeft ook Bierman Advocaten uit Tiel zich aangesloten bij dit initiatief.

Startende ondernemers hebben behoefte aan informatie en persoonlijk advies voor het succesvol starten van hun bedrijf. Het doel van deze dag is dan ook om kennis en informatie van ondernemers uit de regio met hen te verbinden, zodat deze starters goed voorbereid op weg kunnen in het succesvol ondernemen. ,,Ondernemen is passie, uw hart volgen en durven. Als beginnende ondernemer komt er veel op u af", lichten de initiatiefnemers toe. ,,U kunt met verschillende vragen worstelen of op lastige kwesties stuiten. Hoe zet u uw idee om in een goed businessplan? Welke financiële middelen benut u voor uw bedrijf? Bent u op de hoogte van de juridische aspecten van het ondernemerschap? Hoe richt u een goede boekhouding in? Is uw bedrijf vindbaar op het internet? Hoe zet u social media in om de consumenten en bedrijven te verbinden aan uw bedrijf? Teveel startende ondernemers zeggen achteraf, 'had ik dat maar eerder geweten' en dat is zonde."

Starters krijgen op deze dag informatie en kennis van ruim twintig succesvolle experts uit de regio. ,,U vindt op één dag alle relevante organisaties bij elkaar onder één dak en u heeft de mogelijkheid antwoord te krijgen op persoonlijke vragen." Tevens worden er gedurende de dag meerdere workshops aangeboden met uiteenlopende thema's. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

De Van Herwijnen Startersdag vindt plaats op zaterdag 31 oktober van 10.00 tot 16.00 uur bij Bierman Advocaten, Laan van Westroijen 4 in Tiel. De toegang is gratis en aanmelden is niet noodzakelijk maar voor een gegarandeerde deelname aan de workshops wel gewenst.

Kijk voor meer informatie, het programma, aanmelden en de deelnemende partners op vanherwijnenstartersdag.nl.

De Van Herwijnen Startersdag wordt mogelijk gemaakt door ALH Van Herwijnen & co accountants, Bierman Advocaten, Exact Online, Kellenstaete Business Services, Rabobank West Betuwe, Bethe & Hoogenboom Netwerk Notarissen, Notarispraktijk Mr. Roland Kok, Hommersom & co belastingadviseurs, RIBIZZ, Werkgevers Adviespunt Rivierenland, APS Pensioenteam, Gemeente Tiel, Gemeente Geldermalsen, Hommersom & co pensioenadviseurs, Autobedrijf Willekes, Nieuw Elan, Senger Bedrijfsmanagement, tanteloes, Cardshop, Media Solutions, BDU Media, StadsTV Tiel & Joy4you events & communication.