VAR afgeschaft en wat nu?

TUIL Per 1 mei wordt de VAR (Verklaring Arbeidsrelatie), waarmee zzp'ers hun opdrachtgever konden vrijwaren van sociale premies, afgeschaft. Deze verandering en de nieuwe regels zorgen voor veel verwarring. Daarom organiseert Dijkland administratie- en belastingadviseurs op 20 april een informatie-avond in Tuil over de veranderingen rondom de VAR. De avond is gratis toegankelijk voor zowel zzp'ers als opdrachtgevers.

Bert van Lopik en Truus Brussaard, van Dijkland administratie- en belastingadviseurs en de organisatoren van de informatieavond: ,,Er is veel onduidelijkheid rondom de afschaffing van de VAR. De nieuwe regels zijn vaag en de modelcontracten leiden tot veel vragen bij zzp'ers en opdrachtgevers. Wij vinden het zeer belangrijk om hierover helderheid te scheppen voor de mensen die hier dagelijks mee te maken hebben. Waar moeten zij op letten en hoe strikt zijn de nieuwe regels. Daarom organiseren wij in Tuil een informatie-avond waarin wij ingaan op de veranderingen en de gevolgen van de afschaffing van de VAR."

De inloop is vanaf 19.30 en de workshop start om 20.00 uur. Er zal ruimschoots gelegenheid zijn tot het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Aanmelden, graag vermelden met hoeveel personen: www.dijkland.eu/aanmelden. De locatie is Boerderijcamping De Hoge Haren, Katijfweg 1 in Tuil.