• Safira

Vereniging of stichting met hardwerkende vrijwilligers gezocht

GELDERMALSEN Net voor kerst kondigde webbureau Safira aan dat zij een website weggeeft aan een vereniging of stichting met hardwerkende vrijwilligers. Daarvoor kunnen kandidaten zich nog tot 1 februari aanmelden.

De feestdagen en de jaarwisseling liggen inmiddels weer achter ons. Dat betekent dat er weer verder gegaan kan worden met het dagelijkse leven en de goede voornemens voor 2018. Voor Safira betekent dit dat het webbureau zeer spoedig een winnaar voor een gratis website mag gaan trekken.

De aanmeldingen druppelen inmiddels binnen en met nog ongeveer drie weken te gaan bouwt de spanning langzaam op. Onder de huidige aanmelding zijn mooie initiatieven te vinden die een belangrijke bijdrage leveren aan de Betuwe. Zo zijn er groepen vrijwilligers die zich inzetten voor een mooiere, socialere, sportievere of duurzamere Betuwe.

Wie een stichting of vereniging met hardwerkende vrijwilligers kent, die een positieve bijdrage levert aan de Betuwe, kan deze aanmelden voor een nieuwe website.

Aanmelden kan nog tot 1 februari via iris@safira.nl. ,,Laat weten wie jullie zijn en waarom jullie organisatie een nieuwe website verdient. Voeg een contactpersoon en telefoonnummer toe, zodat wij telefonisch contact op kunnen nemen", aldus Safira.