Verkoopmanifestatie De Plantage in De Pluk

GELDERMALSEN Het is fijn wonen in De Plantage met veel groen en speelplekken. Steeds meer mensen komen er wonen en zijn heel tevreden. Ook het voorzieningenhart De Pluk is geopend. In het najaar en in 2016 worden er weer nieuwe woningen gebouwd. Tijdens de NVM Open Huizen Dag op 3 oktober van 11.00-13.00 uur kunnen geïnteresseerden terecht op de verkoopmanifestatie De Plantage. Deze wordt gehouden in De Pluk.

Inmiddels woont er een groot aantal mensen naar tevredenheid in de nieuwe wijk. En voor die mensen die er wel eens over denken om in De Plantage te gaan wonen organiseren makelaars, ontwikkelaars en gemeente de verkoopmanifestatie De Plantage.

De verkoopmanifestatie is in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Daar krijgen geïnteresseerden in één ochtend alle informatie aangeboden over de woningen en kavels. Bezoekers krijgen een preview van de woningen waarvan de verkoop binnenkort start. Van een starterswoning (met gunstige financiering via een startersregeling), tot vrije kavels om in alle vrijheid zelf te bouwen. Bezoekers krijgen deskundig advies over het kopen of bouwen van uw eigen huis. Zo is er bijvoorbeeld een architect die een eerste schets van een woning op een vrije kavel kan maken. Bezoekers kunnen hun wensen en mogelijkheden met ontwikkelaars en de stedenbouwkundig architect bespreken. Er is een rondleiding over De Plantage en gratis ontbijt en lunch. Kinderen zijn van harte welkom en kunnen deelnemen aan een kinderactiviteit.