Vernieuwde badkamershow bij Formido Geldermalsen

GELDERMALSEN In samenwerking met de Nederlandse badmeubelproducent Tiger is de badmeubel showroom in de Formido bouwmarkt helemaal vernieuwd. De nieuwste collectie badmeubelen van Tiger en de douchecabines van Sealskin hebben een mooie plaats in de bouwmarkt gekregen.

In Geldermalsen is de Formido Bouwmarkt één van de grootste badkamerspecialisten. Alle bekende merken sanitairaccessoires zijn daar verkrijgbaar. Vroeger waren topmerken zoals Tiger en Grohe kranen alleen maar bij de speciaalzaak te koop, maar dat is nu echt verleden tijd. Formido Geldermalsen kan alle merken leveren tegen prijzen die ver onder het speciaalzaakniveau liggen.

Op de sanitairafdeling van Formido is onder andere Gerard Mosselman werkzaam. Als gediplomeerd en gecertificeerd loodgieter kan hij de klanten het beste advies op maat geven, dus met echt verstand van zaken. Gerard: "Veel klanten vragen niet alleen maar om advies, maar willen ook dat wij een kraan of badmeubel thuis komen installeren. Dat doen wij dan ook heel graag voor de klant. Onze service gaat echt verder nadat de klant bij de kassa heeft afgerekend".

Formido viert de opening van de nieuwe sanitairafdeling graag met haar klanten en geeft daarom tot en met 4 september 20% korting op alle Tiger badmeubelen en Sealskin douchecabines. Zie de advertentie op de voorpagina van deze krant.