• Rabobank West Betuwe
  • Rabobank West Betuwe

Voortzetting samenwerking Hockeyclub Geldermalsen en Rabobank West Betuwe

GELDERMALSEN Hockeyclub Geldermalsen en Rabobank West Betuwe continueren hun samenwerking. Op 19 december ondertekenden Edwin Rosier, voorzitter van Hockeyclub Geldermalsen, en Ans Looije, directeur Private Banking & Particulieren van Rabobank West Betuwe, de overeenkomst.

Rabobank West Betuwe vindt het belangrijk om betrokken te zijn bij partijen die bijdragen aan de versterking en vitaliteit van de lokale samenleving. Ans Looije: ,,Vanuit onze maatschappelijke rol als coöperatieve bank vinden we het belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren aan onze omgeving op verschillende vlakken, waaronder de vitaliteit van een gemeenschap. Daarom ondersteunen we ook graag een sportvereniging als Hockeyclub Geldermalsen."

,,Voor onze Hockeyclub Geldermalsen is de steun van Rabobank West Betuwe erg belangrijk om de continuïteit van de club en de hockey sport voor alle inwoners van de hele gemeente Geldermalsen en omliggende dorpen te kunnen aanbieden. Voor jong en oud, gehandicapten en onervaren sporters. En dat is in de huidige consumptie maatschappij niet eenvoudig met een kleine kern aan vrijwilligers en ouders. Namens alle leden bedanken wij Rabobank voor haar steun aan de hockeysport in Nederland en in het bijzonder Rabobank West Betuwe voor de steun aan onze club in Geldermalsen voor alle jaren", aldus Edwin Rosier.

Op de foto: Ans Looije (directeur Private Banking & Particulieren), Edwin Rosier (voorzitter HC Geldermalsen) en Wytse Stelma (voorzitter Sponsorcommissie HC Geldermalsen)