Win LEGO met sponsor rebusloop in Beesd en sponsor een goed doel

BEESD Winkeliers in de Voorstraat van Beesd actief van start in 2018. Deze week 27, 28 en 29 december worden er in het Glazen LEGO huis in Beesd tien LEGO huizen gebouwd door de LEGOFreaks Leerdam tijdens de Indoor After Kerstmarkt. De LEGO huizen zijn allen voorzien van een tekst die in een rebus samen weer een nieuw woord vormen. Tien winkeliers in Beesd hebben de eerste week van januari het LEGO huis in hun etalage staan en binnen kan een rebuskaart af worden gehaald. De juiste oplossing voorzien van 1 euro, kan bij de deelnemende winkeliers binnen worden ingeleverd (te herkennen aan een LEGO huis in de etalage). De sponsor rebusloop start 2 januari t/m 6 januari 12.00 uur.

De opbrengst is 50% voor de Speeltuinvereniging Beesd en 50% voor zorgboerderij de Lingehof in Rhenoy. Zaterdag 6 januari worden de 3 prijswinnaars van de LEGO dozen bekend gemaakt. De trekking en de overhandiging van de twee opbrengst cheques van het glazen LEGO huis vindt plaats in het Klokhuis Beesd tegelijk met de trekking van de winkeliers eindejaarsactie en nieuwjaarsbijeenkomst. Info: www.indoorafterkerstmarkt.nl

Week agenda:

2 t/m 6 januari 2018 tot 12.00 uur is er de sponsorloop in Beesd, in de etalage van Voorstraat 24, 32, 48, 49, 57, 65, 66, 100, 104 en Kerkstraat 15 staan de 10 LEGO huisjes met een tekst, deze vormen samen een rebus oplossing. De sponsorloop rebuskaarten kunt u binnen afhalen bij de deelnemende winkeliers of downloaden van www.1001FarmToys.nl, de opbrengst is voor 50% speeltuinvereniging in Beesd en 50% zorg boerderij de Lingehof.

Week agenda:

6 januari 2018 is de trekking van de ondernemers eindejaarsactie in het klokhuis Beesd, tevens worden hier de opbrengst bekend gemaakt van het Glazen LEGO huis en de prijzen uitgereikt van de rebus sponsorloop in Beesd.