Winter Event bij Studio Bellezza

WAARDENBURG Op vrijdag 6 november van 16.00 - 21.00 uur en zaterdag 7 november 10.30 uur - 15.00 uur is iedereen welkom op het Winter Event bij Studio Bellezza. Twee dagen lang openen zij hun deuren om geïnteresseerden kennis te laten maken met het team, hun merken en behandelingen. Het hoogtepunt van dit evenement is de lancering van hun eigen make-up merk Pure Bellezza! Exclusief bij Studio Bellezza verkrijgbaar. ,,Maak voordelig kennis met de producten en laat u opmaken met de nieuwste looks. Maak ook kennis met onze laserspecialist en cosmetisch arts en vraag eens vrijblijvend wat zij zoal voor u kunnen betekenen. Bent u al klant bij ons? We presenteren ook graag

onze nieuwe disciplines zoals afslankmassages en voedingsadviezen." Tijdens deze dagen verloten zij tijdens deze dagen 100 goodiebags met gratis inhoud en tevens verschillende behandelingen.

Angela van Eck, oprichter en directeur van Studio Bellezza in Waardenburg, heeft al bijna twintig jaar ervaring op het gebied van visagie. Jarenlang heeft ze gewerkt en mensen opgeleid met het merk Make-up Studio als professioneel merk. Helaas begon ze te merken dat het merk een richting op ging waar zij zich steeds minder mee kon verenigen. Wat Angela in 2007, toen zij haar bedrijf startte, nog niet wist, is dat ze ook haar eigen lijn kon opzetten en laten produceren. De kriebelende onvrede leidde haar dus in haar zoektocht naar tot dan toe onbekende mogelijkheden.

Deze zoektocht eindigde in Bologna, Italië. Daar, op een beautybeurs, ontdekte ze precies waar ze naar gezocht had en kon ze aan de slag met wat uiteindelijk zou resulteren in het prachtige merk Pure Bellezza. Angela wist precies wat ze wilde en stelde hoge eisen aan de producten, op gebied van productie, verdraagzaamheid en kwaliteit. Het product moest doen wat het belooft, hypo-allergeen zijn en de kleuren in het potje moesten eruit zien op de huid zoals in de verpakking.

Dat alles is gelukt en samengebracht in Pure Bellezza. In een luxe, strakke vormgeving zitten producten waar Angela volledig voor in kan staan. Pure Bellezza is uiteindelijk een zeer complete vaste collectie geworden, zonder in te boeten in overzichtelijkheid. Naast de vaste collectie worden steeds wisselende trends aangeboden in de vorm van limited editions. De lijn is bedoeld voor professioneel gebruik en voor de consument, omdat het eenvoudig voor de consument gepersonaliseerd kan worden. Uiteraard is er niet getest op dieren.

Voor Angela staat het voorop dat de vrouw die Pure Bellezza gebruikt er mooier van wordt en zich zelfverzekerd en stralend voelt. Daarom is het ook exclusief en vooralsnog alleen bij Studio Bellezza, of via de webshop, verkrijgbaar. Immers, een goed advies over het juiste gebruik van de producten, door getrainde professionals, maakt het verschil. Alleen dan kun je het beste halen uit de mogelijkheden en een perfecte afstemming op de persoon bieden.

Studio Bellezza houdt op vrijdag 6 en zaterdag 7 november een Winter Event om de lancering van Pure Bellezza feestelijk te vieren. De locatie vrij te bezoeken om een kijkje te nemen of om je professioneel te laten adviseren.